Crocodile Dun Ray

So we gave all your children and theirs syndrome down. Because I was not allowed to have face or be a human. That much we we were harassed.(see prev. two blogs with notes)

Now we are some sort of a creator, we were Jesus, Jim Morrison, Conan, Kurt Cobain!!, Michael Hutchence!(gov paid and operations), Napoleon etc.(even Bruce Lee) and Yes as robot I played Adolf Hitler(even wrote Mein Kampf), to build Europe and the rest of the world fighting against protesters. We are Trillionaires with Dinosaurians and Dragons as pets.

Humans have the tendency to make holy their victims, most of all with hunger, taking away their money, freedom etc. Also to create some stack of food of them. They live from us, so when the shit hits the van we are going to eat them.

Well again Europe stole a couple hundred billions from me, us, the USA. We have a couple of planets with Dinosaurs on which disaster might happen.

As before we have won the war, peace was agreed and we brought some after war care like medicines. We kept our half of the deal. We stopped feeding humans to our pets.

Feeding me to your pets is a normal dead for me, having a look at our Zoo, were I am a caregiver also, don't you think? Make my day.

Crocodile Dun Ray

-

The why, the Jurassic Park movies we made together "" contained real animals and feeding!

Technically humans are there food!

My hierarchy
Like I said the earth in reality is 50 years old. Humans cause it to explode now for the +-14th time. It was already hard to restore it, its (like) a big molecule who doesn't wants to live anymore. Like you might have seen under microscopes. We/I can not maintain the core being a hostage! I can not upload code into it time traveling!
My orders(project Kal-El): 1. duplicate 2. program earth or not 3. humanity or not
I do not care about humanity anymore that for starters. Two its up to politician how to threat "dictator Ray". Not by denying my hierarchies but to play the game around it. You & I got = 2,5 years before it will blow approx. Sending me belly dancers will not work. 2,5 years might be already too short too restore or prevent earth to blow!

Bullying me with Judges or painting my home I might revenge again by flooding Holland will not work either. You paint for nothing than too. Its denying I got my own estates in America.

Superman - Kal-El* - The man of steel *in Arab: few
a note: even in Holland we used to have pvc water pipes, in homes and in the soil to safe copper for the local weapon industry. Welding them together with thermofusion kit's big and small. The troopers had better weapons, the street was saver. Fear took over and the copper disappeared into the walls. The Dutch Weapon disappeared and so did Democracy. Democracy and its oil & army made us rich, not our rear name Colt! We made nameless weapons inside the army!! Duh. Ever seen a soldier on Nike or Adidas branded boots?

ps Ik ga het hele kabinet omleggen volgende ronde voor de tabaksprijzen, als tabak boer pikte ik het niet dat ze net zoveel belasting heften als ik er aan verdiende!! en kreeg de kogel. Het mag van mij niet meer dan 6 euro kosten! Denk Pim en LAX 2010, voor het vet aan me lijf think E-Wally. Ik moet blij zijn met mijn uitkering? Nou net als de vorige keer, trek ik het af van 50 miljard en de rest mogen jullie in mijn mijnen terug verdienen als ik robots ga bouwen. Zonder belofte van wederkeer!! Wie verhoogt er nou zijn tabaksprijzen met een knaak, En dan de hoogte! Hilarisch. alsof dat product zoveel geld waard is willen ze zeggen en ze halen gezondheid erbij het te ontkennen. Wat een nerds.

Maar hopen weer, met de politie neo partij, onze crisis fans, op gouden tijden zoals in 1917 weer ofzo? Hee joehoe...ik Ray Colt/Hitler...Mein Kampf is mijn boek, een film script lieverds...de filmbeelden tryouts,,,,Auschwitz een militaire school van me tot wapensmid....

Wat ik bedoel tabak is geen schaars goed, behoord niet duur te zijn voor een (goede) economie. Nog belangrijker is dat Kanker niet bestaat. Net als bij het misbruik van Corona(zie mijn vorige blog). Is kanker een manier om handen wit te wassen van chirurgen en studenten die te paranoia zijn om fouten te maken. Hun "fouten" zetten ze om in een soort van gezwellen en die naaien ze in bij honden en patiënten. Net als het Ronald McDonald huis is het teven een manier om mensen te dumpen en schade te claimen. Dit heb ik bewezen in 2015 en kan ik op de leugendetector verklaren. Net als bij Corona, je krijgt een injectie vrouwelijke hormonen, slaagt voor een zwangerschaps test en zou Corona hebben. Zo grootschalig? Ja zo grootschalig. "grietjes met tietjes" creëren noemen ze het.

Jan en Riek hebben mij als kind ook overhoop laten spuiten in het Ronald McDonald huis! Daarom weet ik dit. Uiteindelijk ben ik weer in elkaar gezet. En vandaar dat ik Jan erin heb geluisd door nep kanker aan te brengen.

Dit plaatje symboliseert wat mijn broers en mij is overkomen in de jaren 70. Kolonialistisch geweld door junkies uit de toekomst. Natuurlijk willen deze niet dat ik terug naar Amerika ga. Zoals zij het zien kan ik ze dan mollen. Dat is zo of niet, dat word oorlog en er vallen dan gewonden. Ontploft de aarde en ik moet de mensen terugzetten, dan sla ik hun zeker over. Dus naar Amerika gaan is voor hun een klein enig kansje.
Een Hollandse Amerikaans president nummer zoveel die met zijn schizoïde denkt mij te zijn...
Er valt weinig te black mailen als ik de enige ben. Net als in 2013/14 zet ik de mensheid niet terug. Alleen de dieren. Zodat als mijn Terminator iets overkomt, mijn mensen ikkie wat te eten heeft.

Covids zijn dus mijn helper virussen voor anti-biotica. De overheid draait het om. Om vast toegang te hebben all area, zogenaamd bezorgd. Het koeien vlees wordt te lang opgehangen, Lepra/Gekken koeien ziekte(ontsteking aan hersenen en vlies). De sapjes worden verzameld, door de overheid met hun Covid acces all area. Ingespoten bij hulp gevende. Worden er mensen ziek, steken ze over zonder uit te kijken, ze klimmen op daken en klimrekken en moeten soms worden neergeschoten. Ze veranderen uiteindelijk, en wij allen in zombies. De machetes zijn getuige. Hun hersenvlies schoonmaken is een eerste poging. De overheid zal de OK bestormen, je moet dan van hun slachtoffers blijven?!!! Een filmscript? Nee mijn leven als troepenmacht-er en slachtoffer. Hopelijk herinnerd mijn soort troepenmacht Holland als zodanig. Al konden de communisten er ook wat van. Ik heb als slachtoffer penicilline en zijn covids uitgevonden, zelf een nobel prijs en een miljarden pensioen gekregen! 4 jaar oud!

Droppings die ik normaal(nadat de aarde is ontploft, na tsunamies en mits voorradig, als ik daar de tijd voor heb gekregen) doe boven Holland bijvoorbeeld bevatten pallets met anti-biotica and zijn Covids. Covids worden aangebracht op de huid van vrijwilligers en dieren, douche ruimtes, paardenstallen etc.
Zwarte cadavers in koel huizen, dat is de zwarte pest!! Bulten pest was wederom artsen die hun rest materiaal in mensen dumpten. Bekent als kanker. Op Japan, China en Rusland na, at de wereld waar ik in opgroeide zelfs geen rauwe vis en hun eieren, geen rauw (rund)vlees of gerijpt vlees maar gerookt om de zwarte pest en parasieten te voorkomen(lepra, polio, in en uitwendige ongeneeslijke ontstekingen). Denk aan McDonald's(ik) met zijn eigen boerderijen om te verzekeren dat het vlees niet ge-rijpt was! Iedereen doet maar weer! Koeltechnieken zijn zogenaamd weer eens verbeterd natuurlijk! Anti-biotica met zijn helper COVID virussen zijn de zwarte pest zijn tegenhanger!! Rauwe Zalm was de uitzondering maar op eigen risico. En haring. Dus die "zwarte" bacteriën leggen colonies aan, daar kunnen de inentingen niet bij en er kunnen nieuwere versies ontstaan van virussen waar de huidige inentingen ook niet bij kunnen, die zijn er enkel om het virussen te temmen, er onder te houden. Weg is hij niet dus moet je hem niet uitdagen of uitlokken want het zal met de dag groeien. Bij rampen zal hij onmiddellijk uitbreken wederom. En zelfs inenten is niet voldoende zonder mijn loops in SkyNet. Tip: doe alsof het vlees gestolen is, net als jullie deden bij os in Amerika. Da kan het wel snel gedistribueerd worden!! De politie vroeg wel eens aan me waarom mijn belagers onderling elkaar in het hoofd prikken met naalden en priemen. Niet alleen om onschuld te creëren maar om gaatjes in het hersenvlies te maken. Op die manier kunnen de bacteriën van het vlees de hersenen in en worden ze zwaarden getroffen door bijvoorbeeld lepra, nar rampen bijvoorbeeld. Hoe weet ik dit allemaal: studie en van mijn echte huis uit doen we gevaarlijk werk op de Colt smederijen en hebben we het hard moeten leren.


LLC?
Inc. is the abbreviation for incorporated. An incorporated company, or corporation, is a separate legal entity from the person or people forming it. Directors and officers purchase shares in the business and have responsibility for its operation. Incorporation limits an individual's liability in case of a lawsuit.

In Dutch:
Inc. is de afkorting van Incorporated. Een opgericht bedrijf of bedrijf, is een afzonderlijke juridische entiteit van de persoon of personen die deze vormt. Directeuren en officieren kopen aandelen in het bedrijf en zijn verantwoordelijk voor de werking ervan. Oprichting beperkt de aansprakelijkheid van een persoon in geval van een rechtszaak.

The Dutch translate it like this:
Inc. is de afkorting van incorpored. Een rechtspersoon of vennootschap is een afzonderlijke rechtspersoon van de persoon of personen die haar vormen. Directeuren en functionarissen kopen aandelen in het bedrijf en zijn verantwoordelijk voor de werking ervan. Oprichting beperkt de aansprakelijkheid van een persoon in geval van een rechtszaak.

News:
all Mexican beer is 1% too low as a parody because we have worked as bounty hunters again, government?

Popular Posts